Hur man tar bort den onstar Fin på en Chevy Silverado

OnStar är standardutrustning på många GM-fordon inklusive Chevy Silverados. Detta kan vara besvärande eftersom det finns en separat avgift för att upprätthålla onstar tjänsten, och många kunder väljer att inte använda det. Dessa kunder kan välja att ta bort den fula "fin" antenn som sitter på taket. Det kan vara lite knepigt eftersom antennen inte bara inte lossna med lätthet, men det är fullt möjligt att ta bort fenan så att profilen på din Silverado inte blir onödigt fördärvas. Saker du behöver
skruvmejsel
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

bända loss kupolen ljus bakåt i din lastbilshytt med med skruvmejseln. Släpp det helt genom att avlägsna eventuella skruvar som håller takbelysning. Dra ut den och koppla ändarna av trådarna.
2

Ta bort alla skruvar som håller upp innertaket i hytten. Börja med solskydden. De visir kommer tas bort helt och hållet, så lägg dem åt sidan för nu. Det borde finnas fler skruvar längs sidan där headliner möter sidopanelerna mellan hyttdörrarna. Addera 3

Dra ner innertaket helt efter bort alla skruvar.

4

Lokalisera mutter som sitter fästa OnStar fenan till toppen av bilen. Det kommer att vara på den exponerade taket av hytten under där fenan är placerad på utsidan. Ta bort muttern och några skruvar som håller antennen på plats.
5

Dra upp antennen från taket av bilen. Vissa pluggar kommer att komma upp med det, så koppla ur dem för att ta bort fenan helt. Sätt tillbaka headliner och byt alla skruvar för att avsluta jobbet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131160.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.