Hur du ändrar en Separator Fuel Water

Bränslet-vatten separator är närvarande i de flesta i-board båtmotorer och nästan varje bil eller lastbil. Anordningen fungerar som ett bränslefilter för att ta bort partiklar från bränslet utan också tjänar till att avlägsna vatten från bränslet. Vatten från kondens och andra former av förorening har många negativa effekter för konsumenterna. Vatten i bränslet har en rad negativa konsekvenser för bilar och lastbilar som är dåliga löpresultat motor förstoftningsytor och accelererad korrosion av motordelar. Ändra bränslefiltren i din bil eller lastbil kommer att öka deras prestanda och minimerar risken för sammanbrott. Saker du behöver
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Leta bränsle-vatten separator. Följ bränsleledningen från tanken till motorn tills du når bränsle-vatten separator. Bränsleledningen kommer in i bränslet-vatten separator och efter passage genom filtret utgångar mot pumpen.
2

Använd en tång för att trycka ihop klämmorna som fäster bränsleledningarna till och från bränslet -vatten separator. Ta bort rader och märka dem om var de fäster till separatorn.
3

Ta bort det gamla filtret och ersätt med ett nytt filter av samma modell nummer som den du bort. Blöt ytan av packningar med bränsle för att säkerställa en god tätning.
4

ihop bränsle-vatten separator enhet genom att ersätta ledningarna som leder till bränsletanken och motorn. Se till fjäderkramporna sits ordentligt och det inte läcker runt bränsleledningarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131159.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.