Buick värmereglage Problem

Automobiles innehåller ett system för klimatkontroll , låta passagerare i fordonet för att behålla en nuvarande temperatur i kupén . Buick fordon kan drabbas av problem med värmare kontroll, vilket ofta kan lösas genom grundläggande felsökning . Oregelbundna inställningar
p Om vreden klimatkontroll på en Buick resulterar i oregelbundna temperaturer , kan värmeregleringen har en misslyckad blandning luftmotor dörrkontroll eller dålig inredning temperatursensor . Inspektera givaren och dörr kontroll motorns spolar efter tecken på skador eller korroderade /friliggande ledningar och göra nödvändiga justeringar eller ersättningar .
Ingen värme
p Om värmen inte blåsa från ventilerna när värmen är påslagen , kan det bero på en utbränd fläkt relä , som öppnar upp ett par kontakter och gör det möjligt för el att strömma till fläktmotor . Inspektera reläet för tecken på elektriska skador tillsammans med kopplingen till att den är ren och säker .
Ingen ström

En trasig säkring kan orsaka uppvärmning kontrollera att misslyckas med att aktivera . Fuse platser kan variera beroende på Buick år och modell , så hänvisa till din bruksanvisning . Kontrollera om en mörk eller svärtad säkring , vilket tyder på att det har blåst , och ersätta den för att återställa korrekt Buick funktionen värmare kontroll .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131150.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.