Hur man installerar ett Cooler Transmission Oil i en Chevy Pickup

En överföring kylare är en viktig accessoar för alla dragfordonets transmission. Anordningen fungerar ungefär som en radiator, i det att den använder en serie av aluminiumrör och kylflänsar för att överföra värme från den heta transmissionsolja till den luft som blåses över kärnan av värmaren fläkt. Installationen är medelsvår, och därför kräver tidigare erfarenhet inom mekanik och lämpliga verktyg shoppa avslutad. Det borde ta ungefär två timmar att göra installationen. Saker du behöver
Transmission cooler kit
Momentnyckel Review, komplett skiftnyckel in Review, komplett socket set
Wire saxar
Slangklämmor
Visa fler instruktioner

1

Förbered överföring kylare för installationen genom att fästa de självhäftande monteringsdynorna och säkra fluidumledningen beslag på in-och utlopp.
2

Placera överföring svalare i mellan kylaren och grill. Skjut montering stavarna genom baksidan av radiatorn och ansluta stängerna till kylaren via låset flikarna. Ta bort överflödigt stångmaterial med tråd sax. Addera 3

Splice den höga temperaturen gummislangar i transmissionen returledningen. Anslut slangarna på de kopplingar som tidigare installerade en med slangklämmor.
4

Kontrollera nivån transmissionsolja och tillsätt vätska vid behov. Starta motorn, kör fordonet och kontrollera tätheten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131125.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.