Isuzu Impulse Timing Belt Installation

Jobbet på en kamrem är att vrida kamaxeln vid exakt halva hastigheten av vevaxeln. Detta hjälper motorn löpa smidigt. En kamrem, vilket är en gummi bit med spår eller tänder indragen i det, sveper runt remskivorna och axlar. Installera en kamrem på en Isuzu Impulse följer liknande instruktioner som installerar en kamrem på någon annan typ av Isuzu och måste bytas var 60.000 miles. Saker du behöver
Kamrem
Gem
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

Stäng av motorn och pop huven. Leta reda på vevaxeln, den lilla remskivan på botten av alla axlar och remskivor.
2

Loop bältet under vevaxeln med spåret sidorna nedåt. Flytta den över passagerarsidan kamaxelhjulet och klippa bandet på plats med ett gem.
3

Rada upp kamaxeln till tidpunkten varumärket och flytta kamremmen runt kamaxelns kedjehjul. Säkra kamremmen till kamaxeldrevet med ett gem.
4

Lossa bulten spännaren med en hylsnyckel och vrid den medurs för att utöva påtryckningar. Dra åt spännaren tillbaka ner till Spänn kamremmen.
5

Kör kamremmen runt vevaxeln remskiva och dra åt centrumskruven på remskivan för hand. Vrid vevaxeln medurs två varv för att ta bort den slappa kamremmen och dra åt bulten spännarremskivan tillbaka. Demontera vevaxelns remskiva och alla gem som användes. Montera transmissionskåpan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131113.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.