Buick Rendezvous Heat Problem

infördes 2001 , är Buick Rendezvous en crossover SUV som tillverkas av General Motors . Den Buick Rendezvous kan utveckla ett antal värme problem , som ofta kan lösas med vissa grundläggande felsökning tekniker . Dålig termostat

Termostaten i Buick Rendezvous kan misslyckas , förhindra utsläpp av kylmedel genom motorn och resulterar i brist på värme i fordonet stuga eller en överhettad motor . Kontrollera kylarslangen när motorn är i drift . En varm kylarslangen , vilket betyder att den är fylld med kylvätska , indikerar att Buick Rendezvous termostaten inte att öppna och bör bytas ut .
Topplockspackning Leak

huvudet packning i Buick Rendezvous kan läcka och dra in luften i stället för korrekt släppa kylarvätska , vilket resulterar i att luft instängd i kylaren och en efterföljande överhettning . Inspektera packningen för eventuella sprickor eller läckor och byt packningen som behövs .
Överflödig kylvätska

Överflödig kylvätska , eller kylvätska overflow i överströmningstank kan orsaka radiatorn att dra i överskott kylvätska under kylningscykeln , vilket resulterar i minskad värmeöverföring och mindre värme i Buick Rendezvous . Ta bort överflödiga kylvätskan att återställa ordentlig uppvärmning .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131107.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.