Town Car Air Suspension Problems

Lincoln Town Car är en lyxig sedan som tillverkas av Ford . Ett problem rapporterades på Town Car innebär luftfjädring , vilket kan upptäckas och ofta lösas via vissa grundläggande felsökning . Felaktig Suspension Switch

Town Car luftfjädring omkopplare , placerad i bagageutrymmet , kan misslyckas , vilket resulterar i suspensionen påsar i fjädringssystem inte att tömma . Detta i sin tur orsakar att baksidan av bilen att rida lägre än framsidan . Ägarna bör ersätta brytaren luftfjädringen för att korrigera det låga ridning problemet .
Tryckbegränsningsventiler Problem

relief eller elektrisk ventil på varje luftkudde möjliggör luft att släppa efter aktivering , på en Town Car . Det fungerar via en sensor kopplad till bakaxeln via en arm som sjunker och stiger för att kompensera för bil bakre rörelse , baserad på belastning . En felaktig övertrycksventil kommer misslyckas med att utjämna Town Car ordentligt , och bör bytas ut .
Bad säkring

Ett vanligt klagomål med olika modeller av Lincoln Town Car innebär ljuset luftfjädring belysa och kvar på , vilket resulterade i antagandet av många förare som en luftfjädring problem är att skylla . Ofta luftfjädring ljuset lyser på en Town Car grund av en felaktig indikator säkring , som bör ersättas för att rätta till problemet .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131093.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.