2003 Chrysler PT Cruiser Turbo Felsökning

Den 2003 Chrysler PT Cruiser GT vagn var utrustad med en 2,4 liters fyrcylindrig turbomotor. Det ingår också många olika vanliga funktioner, inklusive säten hink front, aluminiumfälgar, privatliv glas, speglar makt, bak ventilationskanaler, fjärrströmbrytare dörrlås, luftkonditionering, läderklädd ratt, lastutrymme ljus och en tilt-justerbar ratt. Eftersom PT Cruiser består av så många olika delar och komponenter kan det vara svårt att hitta den specifika fråga som orsakar problem med bilen. En metod för att felsöka din PT Cruiser är att undersöka tillverkarens återkallelser och se om återkallelsen matchar ditt problem. Instruktioner
1

Titta på kombinationen hörnet och stötfångare församlingar lampan om framsidan av din PT Cruiser är svårt att se från sidan på natten. De lampaggregat kunde vara eftermarknaden delar som tillverkades av Sabersport och inte överensstämmer med de federala säkerhetsstandarder för motorfordon normer som fastställts av Förenta staternas Department of Transportation, eftersom de inte har en gul sida reflektor. Den minskade sikten kan resultera i en bil krasch. Byt lampaggregaten på båda sidor av fordonet för att lösa detta problem.
2

Inspektera suspensionen av din PT Cruiser om fordonet inte är så mottaglig för varv på ratten som det borde vara när du kör. Kulleden församlingar på bilens fjädring kan vara en felaktig eftermarknaden del tillverkas av Federal Mogul. Nötterna håller bollen ledenhetema tillsammans saknas en rådande vridmoment självlåsande funktion som gör att muttrarna lossnar och fristående från församlingen. Om muttrarna lossnar bollen ledenhetema kulleden kunde separera och få drivanordningen att tappa kontrollen över fordonet. Dessa aggregat ska bytas.
3

Undersök svänghjul och kopplings montering på din Chrysler när du har en manuell växellåda och kopplingen inte engagera sig ordentligt när pedalen trycks ned. Ett svetsat stift inuti den tvåmassesvänghjul montering kan ha fastnat mellan svänghjulet och kopplingsplattan. Om detta har inträffat kopplingen inte kommer att engagera överföringen ordentligt och gör att föraren kan växla. Byt ut hela svänghjulet och kopplingsanordning för att åtgärda problemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131069.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.