Hur du jämför Transmission Coolers

En överföring kylare, som namnet antyder, håller transmissionen i bilen från överhettning under användning. Som din bil redan har ett kylsystem installerat, är överföring kylare för att hålla ett fordon från överhettning under perioder av intensiv användning, t.ex. när dragande en släpvagn eller andra stora fordon. Jämföra överföring kylare hjälper dig välja rätt. Instruktioner
1

reda på exakt vad ansökan en viss sändning Kylaren är konstruerad för. Transmission kylare kommer i en mängd olika storlekar och den du väljer beror på exakt vad du behöver det för. Till exempel, om du bara har att driva upp branta kullar du behöver inte en stor sändning svalare. Men om du är bogsering tung utrustning eller sätter ditt svalare i en husbil du kommer att behöva en större enhet för att tillgodose dessa behov.
2

undersöka utformningen av en överföring svalare. Transmission kylare kan bestå av rör och lameller eller plattor och fenor, bland andra konstruktioner. Tube och fin design kan vara billigare för första inköp och installation, men plattan och fin design tar mindre plats och är vanligtvis mer effektiva under själva kylningen processen än sina motsvarigheter.
3

Titta på vad din kylare körs på. Vissa överföring kylare körs på olja, medan andra rinna av den el som genereras av bilens batteri. Olika överföring kylare kräver också olika typer av vätskor för själva kylningen. Vissa överföring kylare kan arbeta med vanligt vatten, medan andra kräver särskilda kylvätskor för att kyla ner bilens växellåda.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131068.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.