Instruktioner om hur man montera en Harley Davidson sidoplåten

sidoplåten installationen är vanligtvis en av de första förbättringarna en ny ägare gör till sin splitternya Harley. De flesta nya ägare tvingas av deras närstående att installera en sissy bar på sina cyklar. Innan den nya ägaren kan installera en Harley sissy bar, måste han installera en uppsättning av sidoplåtarna. Om de är Harley-Davidson sidobrickor, innan ägaren kan installera dem, måste han installera rätt monteringsverktyg. Återförsäljare försöker ofta att övertyga nya ägarna att jobbet bara kan göras av auktoriserade mekaniker. I själva verket är jobbet bara hårt nog att någon som aldrig har vänt en skiftnyckel innan i sitt liv kanske känner sig lite stolt när han är klar. Saker du behöver
Rags
Tape
Box skiftnycklar
Hylsnyckel och uttag
Gänglåsning
sidoplåten monteringssats (säljs separat från sidobrickor) katalog Sissy bar (säljs separat från sidobrickor och dockning hårdvara) katalog Allen skiftnycklar
Visa fler instruktioner
1

Tape ett par trasor till din bakskärm för att skydda lacken.
2

Nå inuti fender och känna muttrarna som håller fast den bakre stänkskärm trim till fender. Arbetet med en sida i taget.
3

Håll sidoplåten mot fender trim. Använd skårorna eller hålen i sidoplåten för att identifiera de två fender trim bultar som måste bytas. De bör vara de två bakersta bultarna.
4

Ta bort alla dessa trim bultar genom immobilisering av muttern inuti fender med en fast nyckel och vrid skruven huvudet på trim sidan med en hylsnyckel och uttaget. Spara muttrarna och brickorna.
5

Applicera gänglåsning på gängorna på en av de främre och en av de bakre bultarna dockningspunkten ingår i ditt sidoplåten monteringssats. Byt fender trim bultarna med en främre och en bakre dockningsstation bultar poäng.
6

Vrid muttern på insidan av stänkskärmen fingrarna för varje dockningspunkten bult, sedan tillbaka varje mutter av en fullt vända.
7

Skjut änden skåran på sidoplåten tillbaka på dockningspunkten närmast framför motorcykeln. Skjut sidoplåten skåran närmast slutet av motorcykeln ner på bakersta dockningspunkten.
8

Dra åt muttrarna inuti fendrar med en hylsnyckel. Montera sidoplåten på motsatt sida av motorcykeln.
9

bort trasorna. Skjut sissy bar benen rakt ner till torget stödstöttor på sidoplåtarna. Lås sissy bar till sidoplåtarna med de fyra insexskruvarna som medföljer sidoplåten kit.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131045.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.