Passagerarsidan Windows kommer inte att gå upp på min Toyota Highlander

Om passagerarsidan windows inte kommer att gå upp på din Toyota Highlander, som vanligtvis innebär att motorn eller fönster regulator är dåligt. Fönsterhissarna på någon typ av bil kan gå dåligt med konstant användning och kräver reparation och utbyte. Detta är en lång process som kommer att ta en hel del tålamod, men någon bil ägare kan slutföra det. Saker du behöver
SPACKEL
brytjärnet
Phillips skruvmejsel
Fönsterhiss
Fönster motor
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner

1

Bänd upp på dörrhandtaget cup med en spackel. Knäpp lös clipset som håller handtaget på plats och släpp upp handtaget från dörrpanelen. Ta bort skruven under handtaget koppen med en Phillips skruvmejsel. Ta bort skruven som håller handtaget på plats.
2

Kräng av trim locket med ett spett. Ta mitt stift som håller hela dörrpanelen på plats. Dra försiktigt bort den med ett spett. Skjut en spackel mellan dörrpanelen och ramen för att fästa klämmorna och dra ut dörrpanelen bort från dörren.
3

bort plasthöljet över toppen av fönstret regulator och motorn. Peel loss den för hand. Leta fönstret motor och regulator. Kontrollera att de är korrekt anslutna och alla kablar är i bra form. Unbolt fönstret motor med en hylsnyckel och byt ut motorn.
4

Bolt den nya motorn på plats och testa fönstret för att se om det fungerar. Om det fortfarande inte fungerar. Ta bort och byt fönstret regulatorn. Testa fönstret igen.
5

Sätt tillbaka dörrpanelen att följa samma steg som följdes för att ta bort panelen, endast i motsatt riktning. Upprepa processen för alla andra fönster som inte kommer att gå upp. Testa alla fönster efter panelen är tillbaka och allt är intakt för att se till att de fortfarande fungerar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/131027.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.