Hur man installerar en Turbo 350 till en SBC

Installation av en 350 Turbo Hydro Matic växellåda på ett litet block chevy, eller SBC, är en ganska enkel uppgift som du kan åstadkomma i ett par timmar. Det enklaste sättet att fästa transmissionen är att ha motorn monterad på en motor stannas och transmissionen vilar på en vagn med en midjehöjd topp. Inga speciella verktyg eller erfarenhet krävs för denna uppgift. Saker du behöver Review, komplett uppsättning av amerikanska och metriska skiftnycklar och uttag
Nio liter transmissionsolja
Motor stativ
Varukorgen
Visa fler instruktioner
1

Rikta överföringen med baksidan av motorn. Se till att omvandlaren-till-flexplåten bulthål är korrekt justerade.
2

Installera och säkert fästa transmission-till-motor bultar till 23 foot pounds. Installera transmission-till-flexplåten bultar och dra åt till 46 fot pounds. Montera tvärbalken till undersidan av transmissionen och dra åt fyra bultarna till 32 foot pounds. Montera och dra åt de bakre transmission Fäste bultar och dra åt till 32 fot pounds.
3

Montera stången manöverlänkage på förarsidan av överföringen. Placera och montera de två oljekylare rör mot överföring med hjälp av en skiftnyckel flänsmuttern. Fäst ledningen gummiutsugring på nippeln för vakuum modulatorn ligger på baksidan av överföringen. Fäst hastighetsmätare kabeln genom att rotera den integrerade muttern vid spetsen av kabeln. Montera den främre delen av drivaxeln till baksidan av transmissionen. Montera de fyra drivaxel fästskruvar med en fast nyckel för att fästa den på framsidan av differential.
4

Lägg nio liter transmissionsolja och starta motorn. Kontrollera om det finns läckor eller fel som överföringen når normal arbetstemperatur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130939.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.