Felsökning takluckan i en Chevy

Från Camaros till Blazers , det finns en lång lista över Chevy fordon som har ett valfritt taklucka inbyggd i bilen . Den lilla glaspanel kan glida eller lyftas öppen för att ge tillträde till solsken och fria. Men under tiden takluckan får inte längre fungerar , så att fukt i bilen eller bara inte öppna . Genom några åtgärder för felsökning , kan du avgöra exakt vad som orsakar problemet . Saker du behöver
Bruksanvisning
Visa fler instruktioner
1

Lyssna till takluckan för några ovanliga ljud när du försöker öppna takluckan . Om du hör ett susande ljud , betyder det att motorn i takluckan har slitits ut . Ta bilen till en reparation specialist för att få en ny motor installerad .
2

Kolla din instruktionsbok för säkringslådan placering i Chevy fordonet . När du har tillgång till säkringsboxen , ta bort säkringen som styr takluckan ( kolla manualen igen för den exakta placeringen av säkringen ) . Om säkringen är skadad , svart eller skurna , betyder det el inte når takluckan . Byt ut säkringen för att åtgärda problemet .
3

Känn runt takluckan för eventuella läckor . Om vatten kommer in i bilen , är det på grund av att weatherstripping är skadad . Ta bilen till din lokala verkstad eller GM verkstaden för att få det weatherstripping ersättas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130938.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.