Felsökning av en 1996 Subaru Outback Legacy

Fråga nästan vem som helst som bor i ett snöigt klimat och som äger en 1996 Subaru Outback Legacy, och de kommer svär vid det. The Outback byggdes med fyrhjulsdrift, och dess låga tyngdpunkt hjälper det stanna på vägen i de värsta förhållanden. Naturligtvis kommer samma 1996 Subaru Outback Legacy ägare också berätta att de inte bara svär vid det, men ofta svär på det. Bilarna är i allmänhet tillförlitliga, men deras motorer, elektriska system och bränsleångor återvinningssystem kan innebära täta och dyra huvudvärk. Instruktioner
Motor Felsökning
1

Var säker på att du har fått olja i din Subaru. Ingenting kommer att bära ner en bil och förstöra dess motor snabbare än att köra det utan tillräckligt med olja. Oljan och filtret ska bytas var 3.000 till 5.000 miles för att optimera prestanda och förhindra att motorn skadas.
2

Kontrollera kylvätskan. Subaru Outback Legacy har en obehaglig vana att förlora kylmedel utan förvarning och skada motorn. Kontrollera att alla slangar och bälten tätt anslutna. Om motortemperaturen ljuset går långt över halvvägs, sluta köra så snabbt som möjligt.
3

Öppna kylarlocket när bilen är kall. Sniff kylaren för att se om du kan lukta olja. Om olja blandas med kylvätska, behöver du sannolikt en ny topplockspackning. The Outback Legacy är ökänd för att blåsa huvudet packningar. Reparationen notan för en blåst topplockspackning kan kosta nästan $ 1000.
Elektriska system
4

Leta efter enkla lösningar först. Vid kall väderlek, kan köra en defroster, uppvärmda säten, vindrutetorkare, strålkastare och radio tömma ett batteri snabbt. Se till att batteriet är fulladdat. Problem med ett batteri kan meddela sig långt innan batteriet är för platt för att starta bilen.
5

Kontrollera säkringar. Den 1996 Subaru Legacy Outback använder vanliga säkringar, och säkringsboxen är väl märkta. Säkringarna är en billig lösning på många problem, allt från strålkastare till luftkonditioneringen.
6

Inspektera kablar ofta för trasiga eller slitna kopplingar. Använd en voltmeter för att mäta ström om du misstänker att något inte får ström från batteriet. Trasiga och slitna ledningar är speciellt vanligt i kallt väder klimat, där små gnagare kommer ofta undan vädret genom att få in din Subaru och knapra på trådar.
Andra vanliga problem
7

inte panik om det "Check Engine" tänds. I de flesta bilar, är detta en bra anledning att stänga bilen ner omedelbart. Många gånger innebär en Subaru "Check Engine" ljus tanklocket var löst eller felaktigt skruvas på, och bränslet ångåterföringssystem inte fungerar korrekt. Om detta ljus dök upp efter att du har köpt gas, försök på nytt dra åt tanklocket och se om varningslampan slocknar.
8

Ta bilen till ett garage för att få däcken balanseras och anpassas varje år , och tidigare om du har kört genom tung snö eller lera. Snö och is kan bygga upp runt hjulet, vilket gör att bilen att hantera dåligt och eventuellt överhettas.
9

Byt rost-benägna delar av din Subaru innan de blir stora problem. Om Subaru Outback Legacy drivs ofta i snöiga väder, är det utsatt för smutsiga, salt, fuktig skräp. Rost kan attackera och skada stöttor, fjädrar och bensin bränslerör filler, bland andra delar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130889.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.