Hur Wire en Toyota Premium Radio

Några chaufförer vill uppgradera sina Toyota ljudsystem med en eftermarknad, premium radio. Detta innebär delvis demontering av Toyotas streck för att komma åt stereo viken i mittkonsolen. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Drive Toyota till en säker plats där du kan arbeta på det ur trafik. Det är bäst att arbeta i ett garage som det kan se ut som du stjäl radion om du gör det på gatan. Flytta Toyota i "Park" och dra i nödbromsen upp för att hålla den stadig. Stäng av Toyota off och pop öppna huven. Koppla bort kabeln på den negativa sidan av batteriet. Detta är för att förhindra eventuella shorts medan du arbetar.
2

Wedge en platt skruvmejsel i sömmen runt mittkonsol bezel. De luftintagen är ett bra ställe att börja. Bänd plast panel av med jämna och stadiga rörelser, arbeta dig runt mittkonsolen. När panelen är lös nog, bända loss den för hand och placera det där det inte kommer att bli trampade på. Plasten är skör och går sönder om för mycket tryck läggs på den.
3

Lossa de fyra skruvarna som håller radion på radio bay, kommer det att finnas två på varje sida. Förvara skruvarna för ominstallation. Dra enhetens radio huvudet för hand tills trådarna på baksidan exponeras. Koppla bort strömkabeln, ljud tråd, och antennkabeln på baksidan av radion.
4

Hook antennkabeln till den nya radion, då ljudkabel och sedan nätkabeln. Kablarna glida i för hand tills de är i jämnhöjd med den bakre delen av radion. Skjut den nya premien radio i radion bay och skruvarna på sidan skruvarna på radion bay.
5

Passa mittpanelen konsolen streck och ge den en fast trycka tillbaka på plats. Tryck ner längs sidorna för att säkra konsolen ordentligt fastsatt på alla sidor. Återanslut batterikabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130867.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.