Hur du ändrar en motor fönsterhissen på en Nissan Quest

Byta motor fönsterhissen på Nissan Quest är ett jobb som du kan göra om en timme eller två. Ibland kan motorn slits ut från användning eller väderförhållanden, vilket kräver att du ändrar det så att fönstret kommer att fungera korrekt. Fönstret Lyftmotorn fästs på insidan av dörrkarmen med bultar och du kan komma åt enheten genom att ta dörrpanelen från ramen. Saker du behöver
Liten skruvmejsel skiftnyckel
Hylsnyckelsats
stjärnskruvmejsel
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Lossa plastkåpan paneler på insidan dörrpanelen av Nissan Quest med en liten skruvmejsel och ställa panelerna ur vägen. Lyft panelen manöverkontakt utanför dörren panel med en liten vanlig skruvmejsel och lossa den elektriska tråd kontakten från baksidan av omkopplaren.
2

Ställ panelens omkopplare ur vägen och med en hylsnyckel, ta bort bultarna från dörrpanelen som säkrar panelen till dörrkarmen. Lossa skruvarna som fäster dörrpanelen till ramen med en stjärnskruvmejsel.
3

Ta det inre dörrpanelen utanför dörrkarmen och uppsättningen det ur vägen. Dra plastfodret tillbaka för att lokalisera motorn fönsterhissen och kontrollera att glasrutan är hela vägen upp.
4

Höj fönstret upp för hand, om det inte redan är upp och sätta maskeringstejp runt toppen av dörrkarmen och på båda sidor av fönsterglas för att hålla den på plats. Koppla den elektriska kontakten från botten av fönstret motorn och lossa skruvarna som håller motorn på plats på dörrkarmen med en hylsnyckel.
5

Ta bort den gamla motorn från dörrkarmen och fäst nytt fönster lyftmotor till dörrkarmen med bultarna. Anslut elkontakten till botten av den nya motorn och sätta plast foder tillbaka på plats med maskeringstejp.
6

Placera dörrpanelen tillbaka på dörrkarmen och montera panelen på ramen med skruvar och bultar. Fäst elledningar kontakten på baksidan av omkopplaren panelen och knäppa brytaren panelen i dörrpanelen.
7

Knäpp Plastkåpor paneler i dörrpanelen av Nissan Quest.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130847.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.