Hur man tar bort toppen på en Bronco II

Ford Bronco II var en kompakt sport utility vehicle som ritades på Ford Ranger plattformen. Den tillverkades från 1983 to1990, och erbjöds med flera alternativ motorstorlek och nivåer premium. Det fanns också vissa specialutgåvor, såsom Eddie Bauer modellen. Detta fordon är inte längre göras, men det finns fortfarande många runt idag. Toppen på en Bronco II kan tas bort så det är helt öppet. Du kan utföra denna uppgift med några enkla instruktioner, några grundläggande gör-det-själv kompetens och ett par praktiska verktyg. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Flat
skruvmejsel T-40 Torx bit
T-60 Torx bit
Visa fler instruktioner
1 < p> Skruva sido trim bitar som löper längs toppen av taket på insidan av bilen. Ta plastflikarna som håller de bakre trim bitar på plats. Dra av de bakre trim bitar. Grip dem och dra inåt för att frigöra dem från nylon.
2

Ta bort skruvarna som håller höljet på längs sidorna på insidan av fordonet. Lossa dem med en T-40 Torx bit. Dra proppenheten bort från ramen som sitter under förarsidan bakre beklädnaden. Vicka den upp och ner för att ta bort den. Dra ur kontakten för hand.
3

Ta av ankaret säkerhetsbältet med en T-60 Torx bit. Vrid bulten som håller ankaret bilbältet på plats och ta bort ankaret säkerhetsbältet från toppen av bilen.
4

Skjut upp något på taket skalet och skjut den bakåt så stiften som håller den på Platsen är fria för själva fordonet. Skjut skalet på baksidan av kroppen av Bronco. Skjut bort det och ha en person som innehar skalet på varje sida för att ta bort det från kroppen. Ställ den åt sidan.
5

Push i monteringsmutter djurhållare som håller skalet på plats med en liten platt skruvmejsel. Dra weatherstripping från toppen av Bronco.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130831.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.