Hur fixar Hydrauliska domkrafter

Hydrauliska domkrafter skapades baserat bort av Pascals princip. Pascals princip säger att vätsketrycket i en sluten behållare är densamma vid alla punkter av behållaren. Hydrauliska domkrafter har en liten cylinder och en stor cylinder. Eftersom den stora cylindern tar upp mer område det finns mer kraft som anbringas med liten ansträngning. En särskild olja används för att skapa detta tryck i hydrauliska domkrafter och måste bytas vartannat år för att uppnå optimal prestanda. Saker du behöver
Electric mutterdragare
55 mm socket nära Old ren trasa
WD-40
Industrial grade alkohol
Stor kartonglock
Oljetråg
1 -8 oz. flaska Chevron AW-32 hydraulolja ruler
Visa fler instruktioner
1

Koppla in den elektriska mutterdragare och anslut 55 mm hylsa. Skruva toppen av hydraulisk domkraft.
2

Vrid hydraulisk domkraft upp och ned och tappa ur allt av den befintliga oljan i ett oljetråg. Du måste ta bort alla gamla olja innan du börjar att ta resten av domkraften isär. Addera 3

bort huvudcylindern och kolven. Placera alla de delar som du tar bort från den hydrauliska domkraft i locket av en pappkartong. Förvara dem i syfte att hjälpa till att sätta ihop det igen. Inspektera o-ringar, packningar och tätningar för eventuella skador eller slitage. Byt om det behövs.
4

Rengör noga o-ringar, packningar och tätningar med en industriell kvalitet alkohol och en gammal trasa. Smörj med WD-40. Låt torka över natten.
5

ihop golv jack enhet, att hålla alla delar fria från eventuellt löst skräp. Fyll behållaren med cirka åtta uns av Chevron AW-32 hydraulolja. Du kanske inte behöver en hel åtta gram, beroende på storleken på din domkraft.
6

Pump domkraften spaken tills den börjar bygga tryck. Detta kan ta flera gånger. När uttaget fungerar korrekt, testa den under bilen genom att lyfta det endast ett fåtal inches och sedan låta det sitta i ca 20 minuter. Mät höjden med en linjal före och efter för att se om det har skett en minskning i hissen tryck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130806.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.