Hur man bibehåller suffletter på en Mercedes Benz

Underhålla Mercedes-Benz suffletten är avgörande för din långsiktiga njutning av fordonet. Om toppen inte är väl underhållna din synlighet kan försämras och toppen kan läcka eller låta vinden i fordonet. Det är viktigt att bibehålla den suffletten från dagen du tar med din nya bil hem för att förlänga toppen livslängd. Saker du behöver
sufflett
renare
Visa fler instruktioner
1

Rengör din Mercedes Benz suffletten endast med produkter avsedda för användning på konvertibla soft-top tyg och fönster . Kemiska rengöringsmedel som inte är avsedda att användas på dessa tyger och plaster kan missfärga toppen och kan skymma sikten. Mercedes Benz suffletter normalt är tillverkade av tyska Sonnenland duk, så du kommer att behöva använda en renare för att säkert rengöra duk.
2

Undvik att få bilens sufflett smutsiga, om möjligt. Lera, sand och annat skräp kommer att repa och skava suffletten. Smuts kan också fastna i gummilister på toppen och påverka tätningen som bildas när den övre höjs. En felaktig tätning gör att den översta läcka.
3

inte Kör din Mercedes cabriolet genom en automatisk biltvätt. Den högt tryck spränger av vattnet kan allvarligt skada den bräckliga topp, försvaga tätar mellan gummilister och fordonet och kommer normalt får din inredning våt i processen, vilket kan leda till mögel.
4

Förvara din Mercedes cabriolet inomhus eller under en bil täcka för att minska sannolikheten för toppen skadas av dåligt väder eller fallande skräp såsom trädgrenar i en storm. Mjuka toppar är inte svårt att punktera.
5

använda diskretion när du lägger ditt fordons top upp och ner. Ju mer du höja och sänka din suffletten desto mer slitage du sätter på den. Undvik att sätta upp ner bara för att höja det fem till tio minuter senare. Köp en bil täcka och ta den med dig om du vill täcka din bil på en parkeringsplats eller en väns hus. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130763.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.