Hur man installerar O-ringar på en servostyrningspump

Servostyrning bort den applicerade kraften som behövs för att genomföra de nödvändiga svängar på vägen. Många förare föredrar bekvämligheten av enkla moment, särskilt när de reser i långsam hastighet. Vikten och längden på fordon påverkar kraftigt styrkraft. Förare med fordon utrustade med servostyrning känner bara ett lätt motstånd när du vrider på ratten, även om fordonet sitter i parken. Trots denna bekvämlighet, måste du följa ett regelbundet underhåll schema för att se till att dina servostyrning fungerar korrekt. Även om det görs rutinmässigt, kanske underhåll notsystemet inte bort nödvändiga reparationer och utbyten, inklusive O-ring och remskiva installation. Saker du behöver
Servostyrning pumpenheten
Special installation Tool Review O-ring
O-ring fett
Laser riktningsverktyg
Servostyrningsvätska
Show Mer Instruktioner
1

Vrid ratten helt åt ena hållet, sedan åt andra hållet, att spola och lufta systemet med luftbubblor och kvarvarande föroreningar. Läs tryckmätaren. Var uppmärksam på lågt eller inget tryck från servopumpen, vilket signalerar om förorenad vätskeansamling existerar.
2

Lyft huven och stötta öppna. Vrid av remskivan med särskilda monteringsverktyg. Inte snedvrider remskivan, annars kan skada den nya pumpens lager. Rikta remskivan ordentligt.
3

Smörj den nya reservoaren och reglerventil O-ringar med O-ring fett innan du fortsätter med installationen. Placera O-ringen i sitt spår, se till att inte täcka hålet trycket bypass.
4

Använd den speciella installationen verktyget för att korrekt montera remskivan på den nya pumpens drivaxel. Rikta remskivan till dess exakta placering med hjälp av ett verktyg laseruppriktning.
5

Kontrollera med din återförsäljare eller lokala bildelar butik för att se vilka styrservoolja att använda för ditt fordon. Fyll på behållaren servostyrning. Vrid ratten helt åt ena hållet, sedan den andra, för att spola och lufta systemet med luftbubblor och kvarvarande föroreningar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130716.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.