Stock GM 4.3L TBI Cam specifikation

Den 1994 Chevrolet C /K 1500 presenterade den 4,3 liters Vortec motor med ett spjällhus bränsle - insprutning ( TBI ) systemet . Bränslet effektivt system bringar blandningen av bränsle och luft att virvla när det injiceras av en spjällhuset. Kamaxel Spjällhus Vridmoment specifikationer

ventil skruvarna som tomgång ventilen luft styrning till spjällhuset hade 13 foot-pounds av vridmoment , medan de skruvar och muttrar som förbinder spjällhuset till insugningsröret hade 12 foot- pounds av vridmoment .
topplock vridmoment specifikationer

skruvarna på topplocket hade 65 foot-pounds av vridmoment och bultarna som förbinder avgasröret till avgasrör hade 20 foot-pounds av vridmoment . Bultarna som förbinder avgasgrenröret till cylinderhuvudet hade 11 fot -pounds vridmoment i steg ett och 22 fot -pounds vridmoment i steg två . De nedre skruvarna som förbinder insugningsröret till topplocket hade 35 foot-pounds av vridmoment , medan de övre bultarna hade 10 foot-pounds av vridmoment .
Motor Mått
< br >

4,3 liters Vortec motorn använder en TBI -system och har en borrning /slag av 4.0/3.48 inches . Den har ett kompressionsförhållande på 9,1 till 1 och ett deplacement på 262 cubic inches eller 4,3 liter .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130712.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.