Aluminium Polering Tekniker

Hålla aluminiumdetaljer din bil till ett bra lyster kan vara knepigt. Även om aluminium inte rostar, när metallen reagerar med syre som krävs på en matt svart färg. Utsatta aluminium bildelar tenderar också att repas, vilket ytterligare minskar deras estetik. Det finns ett par olika tekniker för att uppnå ett bra lyster på dina aluminiumdelar. Använd en eller alla av dem beroende på hur briljant en glans du är ute efter. Saker du behöver
Olika typer av sandpapper (320 korn, 400 korn, 500 korn, 1000 korn, 1500 korn) katalog lumpskiva
Polermaskin
Bucket
Varmt vatten
Duk
Metal polish
Visa fler instruktioner
1

bort de aluminiumdelar från din bil. Tvätta aluminium ner med varmt vatten och en ren trasa för att avlägsna smuts och slipande partiklar som kan störa poleringen.
2

Sand aluminium med allt finkornigare sandpapper. Börja med 320 grain och arbeta dig upp till 1500 korn. Den slipning bör avlägsna några tecken på repor på aluminium.
3

Sätt en liten mängd metall polish på en ren, torr trasa och börja arbeta in metallen. Fortsätt arbeta i polska tills metallen har en bra lyster.
4

Använd en lumpskiva att uppnå en spegel glans till aluminium. Detta kan göras som en fristående process eller i kombination med polering för hand. Arbeta lite polish i metallen, starta lumpskiva och sedan hålla aluminium i kontakt med lumpskiva. Se till att greppa metallen ordentligt och gradvis arbeta den längs hjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130680.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.