Hur man bibehåller ett batteri för en Travel Trailer

Batteriet i din resa släpvagn är en viktig komponent för att ha arbeta när du går camping eller på en road trip. Batteriet befogenheter ljus inuti släpet samt din klocka, radio och andra enheter som du pluggar in i väggen. En välskött batteri varar längre än en som är tillåtet att köra slut på vätska eller sitter inne i trailern vecka efter vecka utan att åtalas. Du kan enkelt underhålla ett batteri och förlänga sitt liv med bara några få verktyg. Saker du behöver
Batterihållare
Destillerat vatten
Voltmeter
Visa fler instruktioner
1

lossa batterikablarna när du inte använder den resa släpvagn . Detta kommer att förhindra terminalerna korroderar. Använd en skiftnyckel för att lossa terminalen muttern på båda kablarna och dra kablarna från batteriet.
2

Förvara batteriet på en skuggig plats under varma sommardagar och i ett uppvärmt utrymme under kalla vinterdagar . Batterier laddas ur snabbt vid extrem väderlek. Förvara batteriet på en plats med en måttlig, stabil temperatur i ditt hus, källare eller garage kan förlänga dess livslängd avsevärt. Var försiktig när du lyfter ett batteri ur hållaren. Det säkraste sättet att flytta ett batteri är att använda ett batteri hållare, eftersom innehavaren inte kommer att sätta press på sidorna av batteriet, vilket kan göra att det läcker. Addera 3

Kontrollera vätskenivåer i batteriet regelbundet om det inte är en sluten enhet. Fyll batteriet med destillerat vatten när nivån sjunker under fyllningen linjen. Använd inte kranvatten för att fylla på batteriet eftersom mineraler i kranvatten kan minska batteriets förmåga att hålla en full laddning.
4

Använd en voltmeter för att kontrollera styrkan i batteriet och kontrollera att den är fulladdat innan du beger dig ut på en resa. Batterier uttjänt och använda en voltmeter eller tar batteriet till en bilverkstad eller delar butik för en power avläsning kommer att ge dig en god uppfattning om hur mycket liv kvar i enheten. Om du har en laddning plugg för batteriet i dragfordonet, koppla in den innan du börjar din resa till att ladda batteriet helt.
5

Kontrollera att du rem ned batteriet så den inte glider runt som du kör. Om batteriet är tillåtet att studsa runt, kan den förlora makt eller kan utveckla läckor.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130678.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.