Hur man installerar ett Mast Motorantenn

En trasig eller böjd effekt antenn mast kan försvaga eller blockera radiosignaler överföring, vilket gör användningen av bilens radio svårt om inte omöjligt. Du kan byta ut antennen, dock utan att ersätta eller förändra power motor antennmasten. Ett kugghjul inuti motorhuset höjer och sänker masten. Du kan spara en betydande summa pengar genom att installera en makt antenn mast själv. Saker du behöver
ren trasa
Spetstång
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner Review bort den gamla Mast
1

Turn stereon slå bort att dra masten power antennen innan du försöker installera en ny mast. Placera en ren trasa över fender av fordonet runt basen av antennen masten för att undvika repor på färgen när du tar bort masten.
2

Placera ändarna av vass tång i spåren på toppen av masten muttern vid basen av antennen masten och vrida muttern moturs för att lossa den. Ta muttern utanför antennen och lokalisera motoreffekt fönstret fäst vid fordonsramen under masten. För master på framskärmen, är motorn placerad i den främre passageraren hjulhuset. För master monterade på baksidan fender, är motorn i bilen mot sidopanelen.
3

Dra tillbaka fordonet fodret för hand för att hitta motorn och dra ur elektriska ledningar kontakten från antennmasten motor för hand. Lossa skruvarna som håller motorn till fordonets ram med en hylsnyckel och ta bort antennen masten från fordonet.
4

Ta bort skruvarna från antennmasten motor täckplåt med en skruvmejsel och ta bort plattan. Dra ut antennen hela vägen ut ur motorn och kontrollera att det inte finns några återstående bitar av antennkabeln i motorn. Addera Installera ny mast
5

Mata kabel för ström antennmasten in i motorn och fäst den växel i motorn. Sätt tillbaka täckplåten på motorn med skruvarna och fäst antennen masten till fordonets ram med bultarna.
6

Anslut elektriska ledningar kontakten i motorns montering och sätta fordonet liner på plats igen . Skruva masten bulten tillbaka på basen av antennen masten och dra åt den med tång.
7

Vrid stereo ratten på att kontrollera strömmen antennmasten fungerar. Vrid ratten iväg till dra in antennen masten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130594.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.