Takluckan stängs inte på min Chevy Cobalt

Chevy Cobalt är en kompakt bil tillverkad av 2004-2010. Den Kobolt finns som både en fyra - dörrars sedan och en två - dörrars coupé . Den sport modell av fordonet har en makt soltak . En överliggande brytare styr den automatiska öppningen och stängningen av takluckan . Takluckan kan misslyckas med att stänga om det finns störningar med låsmekanism eller ström inte matas till bilen . Följ flera vanliga felsökningssteg för att få ditt takluckan för att stänga på din Chevy Cobalt . Instruktioner
1

Slå på tändningen . Takluckan går inte att stänga om bilen är avstängd .
2

Håll strömbrytaren . Takluckan stängs endast när takluckan strömbrytaren på takkonsolen mellan kartan lamporna trycks framåt och höll . Släpper omkopplaren gör att takluckan ska sluta .
3

Öppna solskyddet hela vägen . Solskyddet täcker takluckan och hindrar ljuset från att komma in i bilen . Solskyddet måste öppnas hela vägen för att takluckan att stänga .
4

Ta bilen till en lokal bilmekaniker Om takluckan inte stängs efter att ha utfört de tidigare stegen . Det kan finnas ett elektriskt fel . Mekanikern har kompetens och verktyg för att korrekt diagnostisera och reparera .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130564.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.