Tecken och symtom på en Overcharged AC

En överladdade luftkonditioneringen systemet är aldrig bra för din AC. Det kan leda till dyra skador som kräver reparation för att åtgärda och kan hamna kostsamt i slutändan. Märker de tecken och symtom på en överladdade AC kommer att förhindra de värsta skadorna och möjliggöra fastställande av systemet snabbare. Ineffektiv Cooling

Det mest uppenbara tecknet på ett överladdade AC-system är dålig kylning. Luften är ofta varmare än normalt, även då inställd på de kallaste temperaturerna, och systemet kan stängas av för att förhindra ytterligare kylning. Det kan fortfarande blåsa relativt kall luft, men luften kommer inte bli kall. Addera Kompressor Noise

Kompressorn kan göra buller. Detta är ett symptom som är möjligt, men inte alltid inträffar. Vissa AC-system kanske inte har extra buller.
Högtryck Readings

En överladdade AC kommer att visa högre än normalt tryck och temperatur. Kompressorn arbetar hårdare för att försöka balansera ut systemet, vilket resulterar i mer tryck. Ju högre tryck desto högre temperaturen stiger som följd. När man tittar på trycket i systemet, avläsningarna hamna i det höga registret.
Kompressor livslängd förkortas

En överladdade AC kommer att resultera i skador på kompressorn i systemet . Detta innebär att kompressorns livslängd dramatiskt förkortas jämfört med ett riktigt laddat AC. Vätskan från de överladdas AC läcker så kompressorn blir säkerhetskopieras och skador börjar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130559.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.