Hur man identifierar Silicone Grease

Identifiera ett smörjmedel i sitt paket är lätt. Räkna ut vad det är när du ser det på jobbet i en motor eller ett lager visar sig mer utmanande. Silikonfett tenderar att se blek och genomskinlig. Det smörjer lederna i bilar, och ofta förekommer i andra mekaniska applikationer. Det gör också en fin VVS tätningsmedel, som inträffar runt gummibrickor och O-ringar. Ofta verkar silikonfett mellan två olika typer av metall. Som ett dielektriskt fett, bedriver det inte elektricitet och kan förekomma som en isolator, till exempel, runt tändstift. Använd dessa ledtrådar för att identifiera silikonfett. Instruktioner
1

Kontrollera etiketter som anger fettet som finns i en tub eller applikation. Om "silikonfett" visas på den etiketten, behöver du ingen annan information. Titta också för andra namn som indikerar silikonfett, såsom "silikonolja med kiseldioxid," eller "polydimetylsiloxan (en vanlig silikonolja) förtjockad med rökt kiseldioxid."
2

Tänk egenskaper fett . Silikonfett är trögflytande, vanligen genomskinligt, och oftast en klar, vit eller ljusgrå färg.
3

Betrakta omgivningen där fett visas. Om fettet är smörjande eller skyddande gummidelar - speciellt O-ringar och delar latex - så är det troligt att vara silikonfett. I bilar tenderar silikonfett att visas runt de främre styrande lederna, och runt tändstiften och några slangar. Silikonfett verkar också som ett smörjmedel, isolator och konserveringsmedel i många VVS och elektriska applikationer, där delar är under tryck, med förbehåll för temperaturskillnader, vatten eller en elektrisk stöt. I alla dessa situationer, är ämnen som kan vara silikonfett.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130342.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.