Min Remote Starter startar inte i kallt väder

Fjärrstyrda bil förrätter är en användbar innovation som gör att du kan starta din bil på distans inifrån ett hus eller byggnad . Detta ger bilen en chans att värma upp utan att du någonsin behöva starta den manuellt . Speciellt användbar i kallt väder, låter en fjärrstyrda startmodulen du går från en varm byggnad till en varm bil utan att behöva uthärda mycket av de kyliga utomhus. Tyvärr har vissa avlägsna bil förrätter har faktiskt vissa mindre frågor med början i det kalla vädret . Instruktioner
1

tillbaka batteriet till din förrätt . Om fjärrkontrollen startmotorn själv blir för kallt , kan batteriet frysa . Eller kan batteriet bara köra ut av juice , även om detta skulle ha något att göra med vädret . Helt enkelt gå till en återförsäljare och köpa ett nytt batteri till startmotorn . Detta bör avhjälpa problemet .
2

Använd startmotorn närmare bilen . Om vädret utanför är snöig eller regnigt, kan detta avbryta frekvensen av starter som kan förhindra det från att starta. Försök att komma närmare bilen och prova startmotorn . Om detta inte fungerar , kan du ha ett mer allvarligt problem med din bil .
3

Kontrollera batteriet till din bil . Oftare än inte , är bilbatteriet problemet , inte startmotorn . Om bilen inte manuellt vända, är det nästan säkert ett problem med bilen . I extrem kyla , kan batteriet i en bil frysa , hindrar det från att starta . Du kanske måste hoppa starta bilen med hjälp av en annan bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130290.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.