Hur man tar bort den Headlight Slå på en 1986 MR2

Den 1986 Toyota MR2 var den första av tre generationer av denna sportbil tillverkad av Central Motors och säljs under Toyotas varumärke. Bilen kombinerat en effektiv kraftöverföring med sportig design. Om du fortfarande äger 1986 versionen så har du säkert haft att spendera lite pengar på underhåll, som du gör med någon annan bil tjugo år gamla eller äldre. Ett problem som du kan fixa själv är borttagning av strålkastare switch. Oavsett om du behöver testa trådarna eller helt enkelt byta ut den, är det här jobbet ganska enkelt. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Visa fler instruktioner
1

Parkera MR2 i en säker och väl upplysta plats. Engagera parkeringen paus. Skjut förarsätet hela ryggen ger dig utrymme att arbeta runt rattstången.
2

Lossa fästet på rattstången. Leta reda på skruvarna och använda en Philips skruvmejsel för att ta bort dem som ger dig tillgång till det inre av strålkastare switch.
3

Vrid pinnen till vänster och dra sedan ut det ur ratt montering. Gör detta långsamt så det blir några kablar att ansluta den till enheten som du inte vill att strippa.
4

Koppla strålkastare switch från ratten. Det kommer att finnas en röd, grön och gul kabel. Koppla varje och ta bort strålkastaren switch.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130252.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.