Hur man målar en dunk

Jerry burkar är robusta gasbehållare som har sitt ursprung under andra världskriget. Tyskarna behövde en robust bränslebehållare kan överleva krossning, slå, vibrera i timmar, och användning i extrem värme och kyla. Jerry kan var så framgångsrikt att det kopierades runt om i världen. Dessa burkar kräver ett skyddande skikt av färg för att förhindra rostangrepp. Paining en dunk kräver tålamod, uppmärksamhet på detaljer, och en vilja att arbeta metodiskt. Saker du behöver
Wire Scraper pensel
eller en gammal skruvmejsel
Smärgelduk
Rust Converter Review Broom handtag eller liknande stout spö
Primer /underull färg för utomhusbruk metallytor
Gas resistenta top-coat lack för utomhusbruk metallytor
Bra kvalitet pensel
Goggles
Handskar
Visa fler instruktioner
1

Sätt på skyddsglasögon och stark handskar. Rengör dunk grundligt insidan och utsidan. Ta bort alla spår av olja och fett samt smuts och löst sittande färg. Bestäm om du vill ta bort all färg eller ta bort endast de grova och flagnande områden. Ta bort all färg ger en jämnare och mer varaktig yta, avlägsna endast de skadade områdena kommer att göra jobbet snabbare
2

Borsta lös färg och rost kraftigt, med en stålborste.. Använd en skrapa eller en gammal skruvmejsel för att nagga på rost blåsor och härdade klumpar av färg, och använd smärgelduk för att jämna ut skrapade ytan.
3

Undersök avskalade metallytan efter tecken på rost. Antingen ta bort rost med smärgelduk, eller måla den med en rostomvandlare. Rush omvandlare omvandlar kemisk rost till järn tannat eller järnfosfat. Kontrollera tillverkarens anvisningar före användning.
4

in en gammal kvast handtag upprätt i marken. Montera jerry kan på toppen av stolpen, så att kvasten går igenom fyllmedlet. Använda en en-tums pensel, applicera ett skikt av metall primer /grundfärg på hela burken. Läs anvisningarna på kan före användning, undvika dropp, och vara noga med att lämna en jämn yta över hela burken. Låt torka ordentligt.
5

Undersök primerbeläggningen. Touch-in några fläckar du missade och låt torka. Försiktigt bort ojämnheter och springer måla med smärgelduk, och torka bort damm. Om burkens yta fortfarande urkärnade, applicera ett andra lager primer /grundfärg kan bidra till att minska den gropiga effekt.
6

Starta vid den lägsta delen av burken, och tillämpa den övre skikt av färg med en en-tums pensel. Använd även stroke och droppar penseln i nästa slag för att undvika körningar. Täck hela kan och låt det torka. Läs tillverkarens tekniska datum för att fastställa tiden mellan efterföljande färgskikt. Du måste ansöka minst ett lager, men varje efterföljande skikt kommer att öka skyddet för burken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130196.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.