Identifiering av en VW Jetta Transmission

VW Jetta har funnits i USA sedan 1979 och finns med ett brett utbud av motorer och växellådor eller transaxlarna. Beroende på sin produktion år får Jetta har en automatisk transaxel med tre, fyra, fem eller sex olika områden. Manuella transaxlarna komma med fyra, fem, sex och sju växlar. Vehicle Identification Number

Vehicle Identification Number, eller VIN, är avgörande för att få rätt delar till din Jetta. Du hittar den tryckt på din registrering och papper försäkring. Det är också på fordonets typskylt som är på vänster främre dörrkarmen. Plattan berättar också månaden och året för bilens produktion.
Manuella Transaxle typnumren

Förkortningen för den manuella transaxel visas på en liten skylt som är fastsatt bell bostäder. Den stämplade typnummer för ett manuellt transaxel är på sidan av växellådan. Du kan hitta den typ numret genom att sätta bilen upp på pallbockar och titta på slutet av växellådan nära förarsidan manus montering på undersidan av växellådan.
Automatic TRANSAXEL Typ Numbers

kodbokstäver på en automatisk transaxle är på en metallplatta nära där växellådan an mot motorn. Den stämplade transaxle typ är i metallen av huset, bort från motorn och närmare till framhjulet. Både kodbokstäver och tight blir synliga genom din lyfta bilen upp på pallbockar och tittar underifrån.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130089.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.