Hur man ökar en Prius " Performance

Toyota Prius är en hybridbil som använder en kombination av el och bensin för att köra . Resultatet är betydligt bättre gas körsträcka än en vanlig bil, men , också , sänkt hastighet och prestanda . Medan bilen inte är byggd som en prestation fordon , förbättrad prestanda är inte uteslutet . Det finns ett antal saker du kan göra för att åstadkomma detta . Instruktioner
1

Byt ut luftfiltret . Ett nytt luftfilter kommer att öka luftflödet i och ut ur motorn och leda till en högre total prestanda för motorn. I de flesta fall kommer du att se en 6 procent till 11 procent ökning i acceleration tid med ett nytt luftfilter .
2

Använd 0W - 20 syntetisk motorolja vid nästa oljebyte . Syntetisk olja skyddar motorn bättre än vanlig motorolja och kommer att öka effektiviteten av de olika komponenterna i motorn , vilket i sin tur kommer att leda till högre prestanda för Prius på vägen .
3 < p> Tune motorn på en regelbunden basis . Har fordonet kontrolleras var sjätte månad eller så för att se till att motorn är ordentligt inställd . Om ens en liten del av motorn är felaktig eller trasig , kan det resultera i så mycket som en 40 procent prestanda minskning för fordonet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/130043.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.