Hur man byter RX8 baklyktorna

Med tiden kan lökarna i din Mazda RX8 s bakljus slits och behöver bytas ut . Byta glödlampor inuti din RX8 s bakljus är en enkel procedur som kräver bara några minuter av din tid . Gå till Baklyktor

Öppna din RX8 stam för att komma tillbaka i slutet av bakljus församlingar . Det är där glödlampor till bakljusen är placerade . Lökarna och deras elektroniska anslutningar är skyddade av ett plast hölje som är ansluten till baksidan av varje bakljus . Du måste ta bort kåpan för att komma till glödlampor .
Avlägsna plastkåpan

Lokalisera de plastclips i centrum av varje hölje . Dra klippen tillbaka med lätt kraft att knäppa ut plastkåpan . Dra tillbaka den omgivande interiören mattor för att öka din tillgång till de bakljus glödlampor .
Byt ut glödlampan

Ta bort varje defekt eller brist lampa bakljus och inspektera den. En utbränd bakljus lampa kommer att ha en svart film på insidan och kan ge ett svagt ljud när de skakas . Ta bort varje lampan genom att trycka in och vrida det motsols . För att installera en ny glödlampa , pressa den i sockeln och vrid det i medurs riktning . Knäpp plast vanten på plats för att avsluta jobbet . Rör inte lökarna direkt med fingrarna eftersom de kan lämna olja på lampan som kan orsaka det att i förtid bränna ut .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129992.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.