Mile Marker E9000 Electric Winch specifikation

Om du någonsin fastnat i en stor pöl, då vet vikten av en bra hydraulisk vinsch. Du kan koppla dessa till ett annat fordon eller ens ett träd, och vinschen drar dig ur lera. Mile Marker är ett amerikanskt företag som specialiserat sig på dessa typer av vinschar, och det har sitt huvudkontor i Pompano Beach, Florida. Du kan köpa dessa produkter från bildelar återförsäljare återförsäljare, inklusive Summit Racing Equipment och AutoZone. En av vinschar som företaget säljer är E9000. Mått

Mile Marker E9000 levereras med £ 9000. av dragkraft, och den säljs i 100-meters längder. Kabeln är 3/8 tum tjock, och det är flygplansaluminium. Du kan välja antingen en 12 - eller 24-volts kabel beroende på bilens elsystem. Systemet levereras med en fast 12-fots remote switch för styrning av kabeln. Den har en aluminium Hawse linledarens, vilket hjälper till att hålla din kabel fransar sig. Denna vinsch levereras med två års garanti, så att du kan lämna tillbaka den eller få en annan om något går fel. De totala dimensionerna hos vinschkroppen är 20,90 inches lång och 6 inches bred och 6,38 inches hög. Den väger 82 £.
Ström

E9000 vinschen har en trestegs planetväxel tåg, som snabbt hämtar din kabel även om det drar i vikt. Det kommer också med frispolande, vilket gör att du snabbt koppla in eller ur linjen. Den levereras med en 12-volts permanent magnet motor, och bultmönster för denna enhet är 10 inches med 4,5 inches.
Funktioner

E9000 kommer med "Power In" och "Power Out", som hjälper dig att konsekvent styra objekt som du vinschning. Den har också en automatisk last-anläggning broms, vilket hjälper dig att kontrollera din last. Den vinschsystem drar på mellan 4,3 till 10 meter per minut (FPM), rör sig med den högsta hastigheten när det inte har en last. Vid 9000 pund., Rör den sig på 4,3 FPM. Den levereras med en utbytbar krok, så att du alltid kan använda din kabel även om kroken går sönder eller om du tappar den. Denna vinsch kostar ca $ 1.000 i 2010, och artikelnummer för denna kabel är 76-50040C.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129981.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.