Var är 2004 BMW 325xi Batteri?

Batteriet i 2004 års BMW 325xi är notoriskt svår att hitta, inte bara på grund av dess icke-standard läge, men också för att BMW placerade terminal inlägg vid starthjälp och testa elsystemet på en annan plats. Oavsett om du kommer åt batteriet eller terminalen inlägg beror på om du behöver komma åt batteriet nuvarande eller själva batteriet. Behov av batteriet

Innan komma åt batteriet, avgöra vad du behöver från batteriet. Behöver du komma åt den fysiska Batteri för att ersätta det eller ta bort strömmen till BMW: s elsystem? Eller behöver du tillgång till ström från batteriet? Denna bedömning kommer att avgöra var du kommer åt batteriet eller batteripolerna samt bekvämlighet för när och var du kommer att göra jobbet.
Öppna Trunk


Sedan fysisk Batteriet är placerat i bagageutrymmet, åt den att hoppa igång motorn inte kan vara bekvämt. Om du behöver komma åt den fysiska Batteri för att ersätta det eller på annat sätt kontrollera om korrosion, bör du rensa bålen först, särskilt på höger sida, där batteriet ligger. Tänk också på att om batteriet är dött, måste du använda nyckeln för att öppna bagageluckan eftersom den interna versionen inte kommer att ha makten.
Komma åt batteriet
< p> När du har rensat stammen av hinder, lokalisera panelen på höger sida av bålen som täcker batteriutrymmet. Vrid ratten på panelen för att frigöra låset och ta bort panelen. Om du behöver ta bort batteriet, kan du ta bort klämmorna på batteripolerna och sedan ta bort klämman som håller batteriet på plats.
Åtkomst Startkabeln Terminals
p Om du behöver komma åt batteriets elektrisk ström, kan du utnyttja det med Startkabeln terminaler i motorrummet. Den positiva terminalen är markerad med en röd list på en kabel som leder in i en liten svart låda på passagerarsidan av bilen. Ta bort locket på den svarta lådan för att komma åt den positiva polen. Du kan komma åt den negativa polen, vilket indikeras med en svart remsa som leder in i en annan svart låda, eller så kan du ansluta till någon annan bare-metal jordpunkt på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129955.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.