Hur man byter Center Box Console fack i 2005 Toyota Camry

Det finns ett antal skäl för att byta mittkonsol konsolen fack i 2005 Toyota Camry. Om du har skrapat på utsidan plast, spruckna rutan eller planerar att ändra utseendet på insidan, kan du ta bort konsolen på under 15 minuter med ett par varv på en skiftnyckel och skruvmejsel. Du behöver inte oroa dig för att utsätta metall bottenplatta eller ledningar, när du tar bort konsolen, eftersom det helt enkelt vilar på fordonets mattan. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Hylsnyckel
Hylsnyckelsats
Socket förlängning
Visa fler instruktioner
1

Flytta båda framsätena din 2005 Toyota Camry, så långt tillbaka som det går, för att nå skruvarna som förbinder mittkonsol konsolen fack till resten av instrumentbrädan.
2

Ta bort skruvarna som förbinder bit konsolen rutan växelspaken delen av konsolen med en Phillips skruvmejsel. Dessa skruvar är täckta av små, cirkulära bitar av plast och är nära golvet av Camry. En skruv på vardera sidan av konsolen. Försiktigt bända plasten locket och ta bort skruvarna.
3

Öppna locket facket rutan på mittkonsolen och rensa ut några objekt som skymmer sikten av lådans botten. När allt är klart, leta sedan bort de två skruvarna som håller konsolen på golvet i bilen med en hylsnyckel.
4

Dra upp och bakåt på konsolen försiktigt för att ta bort det. Det kan vara lättare att ta mittkonsol konsolen fack ur bilen genom de bakre dörrarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129945.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.