Chevy 1996 Truck startar inte

Om din 1966 Chevy truck inte startar på rätt sätt, så kan det finnas en myriad av problem, allt från antändning, bränning, el, batteri, generator, startmotor eller någon kombination därav. Men startmotorn och batteriet är två av de vanligaste problemen som hindrar ett fordon från att starta korrekt. Lyckligtvis både starter och batteri problem erbjuder kortsiktiga lösningar som kommer att ge ytterligare minst en start så att du kan köra din bil till en mekaniker garage eller på Biltema. Saker du behöver
Hammer eller metallstav
Hylsnyckelsats
Kolsyrat Rag soda
eller pensel
Visa fler instruktioner
1

Vrid Knappa in din 1996 Chevy truck tändningsnyckel för att observera eventuella ljud som motorn gör. Om du hör en virvlande ljud följt av ett klick, då startmotorn är troligen frikopplad från svänghjulet och behöver bytas. Men om motorn låter som om det helt enkelt inte har den "umph" att veva motorn, så du kan ha vissa problem med batteriet.
2

Öppna huven på din bil och undersöker om batteriet. Häll kolsyrad läsk över eventuella korrosion som kan ha byggts upp under batteripolerna och torka bort det med en borste eller trasa. Ett annat trick som många bogsera lastbilsförare använder är att slingra batterikablarna för att kolla efter lösa anslutningar. Vrid nyckeln i tändningslåset för att se om lastbilen startar.
3

Wave ner en annan bilist eller ringa en vän som har en uppsättning startkablar. Parkera annat fordon bredvid din så att startkablar kan ansluta de två batterierna. Anslut den positiva kabeln till den arbetande batteriets pluspol och anslut sedan den andra positiva kabeln till truckens batteri. Anslut den negativa kabeln till den arbetande minuspol och anslut den andra negativa kabeln till ramen på din lastbil för att tjäna som en grund. Slå trucken på.
4

spåra den positiva batterikabeln på din 1996 Chevy truck till startmotorn, som ser ut som två cylindriska enheter sammanfogas, med en cylinder större än den andra. Peka på änden av starter med en hammare eller en metallstav för att lirka den i re-ingrepp med svänghjulet för en eller två flera starts.The starter är typiskt placerad på undersidan av motorn, på toppen av motorn eller under luftintagsenheten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129914.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.