Hur du återställer en Toyota Matrix bil larm

The Matrix är Toyotas kompakta femdörrars halvkombi. Den levereras med en förinstallerad säkerhet larmsystem som utlöses när någon bryter sig in i bilen eller går in på ett otillåtet sätt. När larmet är aktiverat, Matrix horn piper att anmäla dem inom räckhåll för en eventuell stöld. Toyota ägare kan återställa larmet när den slocknar med den trådlösa fjärrkontrollen som styr systemet dörrlåsning, eller Matrix tändningsnyckeln. Saker du behöver
Matrix Keyless remote
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Håll panik-knappen för att stänga av överfallslarm. Denna knapp är till höger på fjärrkontrollen och har ett horn med tre rader. Du kan också trycka på någon av de andra knapparna på fjärrkontrollen för att stoppa matrisen horn.
2

Tryck på upplåsningsknappen på Matrix fjärrkontrollen två gånger inom tre sekunder för att låsa upp dörrarna. Alternativt, satte nyckeln i förarens sidodörr och vrid medurs för att låsa upp dörren. Addera 3

Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den medurs. När tändningen är ställd på någon position än basen av läget, kommer larmsystemet inaktiveras. Du kan köra bilen utan rädsla för larm kommer. När du är klar med Matrix, ta ut nyckeln ur tändningen och lämnar bilen.
4

Tryck på låsknappen på Matrix fjärrkontrollen två gånger för att låsa alla dörrar på bilen, eller sätta nyckeln i förarsidan dörren och vrid den moturs för att låsa bilens dörrar. Strålkastarna blinkar en gång till Tel dig dörrarna är låsta och larmet återställs. Om du stänger alla dörrar på fordonet och inte öppna dem igen i 60 sekunder, kommer dörrarna låses automatiskt och stöldskyddet återställs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129741.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.