Har min bil behöva ett större batteri ?

Rätt batteri för varje bil varierar med märke och modell . Din bruksanvisning kommer nästan säkert att innehålla en beskrivning av det korrekta batteri för din bil . Det finns tre huvudsakliga faktorer som du bör tänka på när man köper ett batteri . Batteri Grupp storlek

Begreppet "batteri gruppstorlek " hänför sig till den faktiska fysiska storleken på batteriet . Många fordon rymmer ett sortiment av batteri storlekar . Detta bör i instruktionsboken , men du kan också bestämma lämplig gruppstorlek genom att mäta öppningen i vilken dina befintliga batteriet passar .
Kallstart

den största bidragande faktorn till batteriets förmåga att starta din bil under kalla dagar är antalet kallstart det kan leverera . Siffran hänvisar till mängden el batteriet kan leverera till bilen i 30 sekunder medan vid noll grader Fahrenheit . Om din bil har problem med att starta när det är kallt men batteriet annars fungerar väl , kan du överväga att uppgradera till ett batteri som lovar mer kallstart strömstyrka .
Reserve Capacity
< br >

Reserve kapacitet är den tid ett batteri kunde upprätthålla ett fordons nödvändiga elektriska system i händelse av att generatorn misslyckas . Ju högre reservkapacitet , desto längre kommer du att kunna köra ett fordons elsystem på batteriet ensam .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129728.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.