Hur Pass utsläpp från fordon i Texas

Staten Texas har ett program för mätning av utsläpp som krävs för nyregistreringar tidsmaskinen för att minska källan till föroreningen inom staten, som på uppdrag av Texas Department of Public Safety. Säkerhetsinspektioner och i vissa områden är utsläpp från fordon tester som krävs årligen. Detta program kallas Air Check Texas.Not samtliga län är skyldiga att göra en emission test. Varje län bestämmer vilken typ av utsläpp testet de skulle kräva. Exempel på län kräver avgasprovet inkluderar Montgomery, El Paso, Dallas, och Rockwall. Staten ger också undantag för vissa fordonstyper såsom de visar en långsam bil emblem, jordbruksmaskiner och husbilar. Instruktioner
1

Seek reparation hjälp innan du går igenom den faktiska utsläpp testet. Vissa människor tror att deras fordon är stämde upp och hamnade motsatsen efter testet. Om du har fordon problem i förväg, besöka närmaste reparatör och få den kontrollerad.
2

Gör smog testet vid fint väder. För mycket vind eller kallt väder kräver längre tid att köra motorn i syfte att uppnå en god arbetstemperatur.
3

Använd rekommenderad bensin. Du bör följa bilens rekommenderade bensin intaget se till att det inte finns några fel eftersom tillverkarna skulle rekommendera överensstämmelse med bensin typer och märken baserade på bilmodell.
4

byta olja. Det kan hjälpa dig att klara utsläppen testet eftersom processen skulle bli av förorenad olja innehåll och skulle definitivt minska utsläppen av kväveoxid.
5

Drive minst 20 miles innan du går om utsläpp stationen. Detta kommer att säkerställa att motorn är i gott skick innan du kör testet.
6

Ge bilens år, modell och vikt corectly. Den typ av krävs test är beroende på typ av fordon till hands. I Texas, om din avgasprov ut medan du är av staten, ska det göras direkt efter att du gick tillbaka hem för att stanna lagligt. I Texas, om din avgasprov ut när du var av staten, ska det göras direkt efter att du kommer hem för att hålla sig inom lagen.
7

Observera testprocessen. Se till att teknikern är väl utbildade för att göra testet. Om du tror att misslyckas märket orsakas av en inkompetent tekniker, gärna fråga efter referenser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129707.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.