Hur man förvarar bilar i varma klimat

Lagra bilar i varma klimat utan korrekt förbereder dem eller skydda dem från väder och vind kan vara katastrofala. Om otäckta, kan solen bleknar färgen och orsaka interiörer att spricka och bli missfärgad. Critters kan få i bilen och förorsaka skador, medan instängd fukt kan orsaka mögel. Bilar som inte drivs under längre tid tenderar att försämras. Smörjmedel och slangar torka upp, cylindrar blir rostig och batterier korroderar. Öva förebyggande åtgärder när lagra dina bilar i varma klimat för att garantera din ride bibehåller sitt utseende och prestanda. Saker du behöver
Bränsle
Bränsle stabilisator
olja och filter
bomull eller rena trasor
Vehicle vätskor
Blocks
Luftslang
Wax
förvaring inomhus eller bil täcka
Visa fler instruktioner
1

Fyll bensintanken minst halvfull. Lägg ett bränsle stabilisator till gasen. Kör fordonet i minst 10 minuter för att blanda stabilisatorn och gas.
2

Tenderar till komponenter under huven. Byt olja och filter och fyll på alla vätskor. Om fordonet har några läckor, reparera dem före lagring. Ta bort tändstiften och lägg en tesked motorolja i cylindrarna för att förhindra rost. Byt tändstift.
3

Tvätta och vaxa utsidan. Dammsug och rengör insidan. Lämna dörrarna öppna till insidan av bilen är helt torr.
4

Kör din bil till en inre lagringsenhet eller garage. Om du inte har en inomhus lagring alternativ, köpa en tjock, väderbeständig, multipel-skikt bil täcka. Parkera bilen i ett område skyddat något från elementen.
5

Ta bort batteriet.
6

Plug motoröppningar och slutrör med bomull eller rena trasor för att hindra djuren från in i fordonet.
7

Ställ bilen upp på block och ta bort hjulen och däck om den förvaras för mer än ett år. Förvara däcken i ett torrt, mörkt ställe. Fyll däcken med ytterligare 10 pounds om att hålla dem på fordonet. Flytta bilen ett par inches varje månad för att förhindra platta fläckar på däcken.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129671.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.