Hur man tar bort en Chrysler 300 Strut

Den främre hjulupphängningen på en Chrysler 300 använder en MacPherson strut design, i motsats till den bakre upphängningen, som använder separata stötdämpare och spolar. Dessa stöttor kan bära ner från ålder eller ett sammanbrott i sälarna internt. I detta fall, kommer de att behöva tas bort och ersättas. Det första steget i denna process är att ta bort de defekta stagen från framvagnen. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Kulled separator Tool Review
Visa mer instruktioner
1

Sätt på parkeringsbromsen. Lyft framsidan av Chrysler 300 med domkraft och sätta pallbockar under fordonet. Ta av hjulen med däck järn.
2

Pop huven. Unbolt toppen hos stöttan från fjäderben med 3/8-tums harskramla och ingångar. Unbolt krängningshämmaren anslutningen till staget, med hjälp av en fast nyckel, och 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

unbolt staget från lägre länkarm med en skiftnyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Avlägsna hjulet klippet hastighetssensorn på bromsen röret fästet för hand.
4

Lossa muttern ansluter styrspindeln till de övre bärarmarna med 3/8-tums Ratchet och uttag, men håll det på plats. Separera de övre bärarmarna från styrspindeln med kulled separatorn verktyg och 3/8-tums Ratchet och uttag, och ta bort kulleden muttern.
5

Luta styrspindeln från suspension, och dra staget ut ur den främre hjulupphängningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129647.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.