Förgasare Flottörventil Tips

Många fordon är beroende av förgasare för att reglera bränsletillförseln som levereras till motorn under acceleration. Ofta, det kommer en punkt i motorns livslängd när förgasaren ska byggas. När detta händer, måste ombyggnad göras ordentligt för att säkerställa att rätt bränsle nivåerna levereras till motorn. I synnerhet måste flottörventilen, vilket fungerar som en direkt linje av bränsletillförseln till motorn, ställas in korrekt. Inte för låg

Vid byte flottörventilen i en förgasare, är mätning av bränsle som motorn behöver för att fungera ordentligt direkt beroende av dess utformning. På grund av detta har varje förgasare en specifik inställning som flottörventilen måste följa för att säkerställa att tillräckligt med bränsle levereras till motorn. Om flottörventilen är för lågt, kommer motorn att bli svalt av bränsle, och du kommer att uppleva "fräser" när bilen är på en vanlig kryssning. Motorn kan även dö ut medan tomgång.
Inte för högt
p Det är också viktigt att avstå från att ställa flottörventilen på en alltför hög nivå i förgasaren. Eftersom motorn behöver en viss mängd bränsle som levereras till den för att fungera korrekt, levererar för mycket bränsle till motorn översvämningarna och orsakar allvarliga problem. När en motor får ett överskott av bränsle, kan överskottet överrösta tändstift, kvävning av motorn. För mycket bränsle kan också skicka rå bränsle i avgaserna och inre arbetet i motorn. Detta kan leda till att tätningarna att ätas bort.
Använda Verktyg

Närhelst en ny flottörventilen köps för en förgasare, bör det inte komma med en särskilt utformade mätverktyg enligt både förgasaren modell och motorn förgasaren installeras på. Detta verktyg är en direkt vägledning om var flottören bör fastställas, och bör användas för att säkerställa korrekt placering av flottör nivån.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129646.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.