Hur man gör ett arbete billaddare med ett vägguttag

Bil elektriska system har nytta av enhetliga effektbehov och anslutningar i hela världen , som alla bilar använder 12 - volts batterier och är utrustade med en cigarettändare adapter . På grund av detta , ett stort utbud av laddare , adaptrar och strömförsörjning finns för bilar till mycket rimliga priser , och täcker ett brett spektrum av olika typer av utrustning från DVD-spelare till mobiltelefoner . Att kunna använda dessa delar av utrustning i huset kräver en adapter som gör att du kan ansluta bil utrustningen till ett vägguttag . Saker du behöver
Main till cigarettändaren
Visa fler instruktioner
1

Kolla önskad märkström bilens utrustning du vill använda i huset . Det är krav som kommer att anges antingen på själva utrustningen , eller i dess bruksanvisning .
2

Skaffa en nät - till - 12 - volts - cigarett - tändare adapter som är godkänd för att förse milliampere - per - timme ( mAh ) som krävs av utrustningen . Denna adapter ansluter till vägguttaget , och att du kan ansluta bil utrustning genom sin inbyggda 12 - volts cigarettändaradapter .
3

Sätt utrustningens cigarettändarkontakten i uttaget på nätadaptern och slå på den vid utloppet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129630.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.