Hur man rensar 03 Tl Strålkastare

Om du har en Acura TL strålkastare som har blivit grumlig, dimmig eller försämras på något annat, kan det inte vara nödvändigt att få den utbytt. Det finns några enkla åtgärder du kan vidta för att återställa linserna. Rensa dem i uppbyggnaden av vägsmuts, tjära, salt och sand kommer att ta lite armbåge fett och tid, men det är ett jobb någon gör-det-självare kan hantera på en helg. Saker du behöver
Hose
Bucket
Tvål
Rags
plast spackel
denaturerad alkohol
1000-grit våt-slippapper
Bilvax

Visa fler instruktioner
1

tvätta linsen av ordentligt. Använd en slang och en hink med såpvatten för att rengöra linsen. Om några stora partiklar eller grus är närvarande, använd en liten plast spackel för att skrapa bort.
2

Gnid denaturerad alkohol på linsen med en ren trasa. Alkoholen kommer att skära ned på något gulnande som har utvecklats.
3

Blöt en bit av 1000-grit vått /torrt sandpapper i rent vatten. Sand linsen med korta cirkulära rörelser. Var noga med att hålla papperet våt hela tiden. Efter ungefär en minut, stoppa och spola linsen med rent vatten och låt torka.
4

Applicera ett lager bilvax på linsen med en ren trasa för att skydda den mot framtida skador. Låt vaxet inställd på linsen ungefär en minut och sedan polera ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129602.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.