Hur man byter en strålkastare på en 1988 Toyota Camry

Om du fortfarande äger en 1988 Toyota Camry , äger du en bit av historien , som de första Camrys kom ut bara några år tidigare . Att äga en bil av denna ålder innebär många resor till Biltema för reservdelar och allmänt underhåll . Dock ersätter en strålkastare är så enkelt att även en bil nybörjare kan hantera det på mindre än en halvtimme . Så nästa gång en strålkastare brinner ut , ta inte det till garaget försöka fastställa den på din won . Saker du behöver
Bulb nr 9004SU - 2
Visa fler instruktioner
1

Kör din Camry till närmaste lämpliga plats att arbeta . Om du inte har tillgång till ett garage , sedan en uppfart eller parkeringsplats kommer att göra fint .
2

Öppna huven och stötta upp . Titta bakom den felaktiga strålkastare . Detta är den bakre delen av Camry s strålkastare montering . Dra ur elkabeln som matar ström till enheten , och lägg det åt sidan .
3

Nå handen i aggregatet , och vrid glödlampan moturs för att lossa och ta bort den från sockeln . Återvinn den gamla glödlampan om möjligt .
4

Placera ersättningslampa i Camry s uttag , och sväng till höger för att säkra det på plats . Koppla in kabeln igen och stäng huven .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129601.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.