Hur man byter en Headlight Bulb i en 1998 Nissan Frontier

Nissan Frontier började tillverkas 1998. The Frontier är en mindre lastbil som kombinerar nyttan av en pick-up med överkomliga priser på ett mindre fordon. Om du fortfarande äger en av dessa lastbilar, måste du hålla det väl underhållna för att garantera att det inte kommer att bryta ner. Dess underhåll kan bli dyrt om du behöver ta med den till en mekaniker garage för reparationer. En reparation som du kan göra själv på Frontier är att ersätta en utbränd huvud ljus. Saker du behöver
Ersättningslampa # 9004SU
Visa fler instruktioner
1

parkera din Nissan Frontier på en plan och jämn yta. Stäng av motorn och dra åt handbromsen, sedan pop huven
2

Kontrollera baksidan av Nissans strålkastare montering:. Du kommer att se en kabel som ansluter lastbilens elsystem till strålkastaren. Denna kabel måste kopplas bort innan du byter ut lampan. Tryck plastflikarna på sidan av kontakten och dra den gratis.
3

Nå in och ta tag i utbränd glödlampa. Beroende på storleken på din hand, kan du behöva dra pannlampan ut några inches för att skapa utrymme. Vrid lampan åt vänster för att lossa och ta bort den från sockeln.
4

Placera den nya lampan i sockeln och vrid den åt höger för att låsa den på plats (se till att du inte gör det Rör glaset på glödlampan med bara händer, eftersom oild från din hand kommer att leda till att lampan att brinna ut i förtid). Återanslut kabeln och stäng huven.
5

Slå på strålkastarna för att testa deras funktion. Om ersatt lampan inte tänds, så har du förmodligen inte sätta lampan på rätt sätt. Upprepa ovanstående steg och vända strålkastarna igen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129577.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.