Hur Ren plast Pannlampa Covers

Fordon strålkastare gör att föraren kan se och bli sedd av andra förare. Sina omfattar består av gjuten plast för elasticitet, hållbarhet och motståndskraft mot sprickor. Exponering för luftburna smutspartiklar, väg skräp och atmosfäriska kemikalier orsakar så småningom plast strålkastare omfattar att se matt och jolleseglare. Smutsig strålkastare täcker kan hindra en förarens sikt på natten, särskilt i dimmigt, regnigt eller snöigt väder. Det är viktigt att regelbundet rengöra strålkastare täcker för att behålla sitt utseende och funktionalitet. Saker du behöver
trädgårdsslang
flytande biltvätt tvål
Varmt vatten
Clean plasthink
Lambswool mitt
frottéhandduk
målarens maskeringstejp
polermedel
Clean mikrofiberduk
Auto paste vax
Microfiber applikator pad
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en skuggig plats i direkt solljus.
Sida 2

Skölj strålkastaren locket och omgivande lack med vatten från en trädgårdsslang för att tvätta bort lös smuts och skräp. Applicera lätt vattentryck för att förhindra skador på strålkastaren.
3

Mix flytande biltvätt tvål med varmt vatten i en ren plasthink. Använd mängder av tvål och vatten rekommenderas om tvål flaskans etikett.
4

Doppa en lammull mitt i tvållösning. Torka strålkastaren locket och omgivande lack med mitt för att ta bort kvarvarande smuts och sot. Ofta skölj kardan med färskt vatten för att förhindra att ansöka om ett nytt slipande partiklar på strålkastaren och lack.
5

Skölj strålkastaren locket och lack med vatten från trädgårdsslangen. Torka strålkastaren och omgivande lack med en frottéhandduk.
6

Följ målarens maskeringstejp längs gränsen av strålkastaren för att skydda lacken.
7

Squeeze vissa polermedel direkt på strålkastaren locket. Följ föreningen tillverkarens anvisningar.
8

Gnid en ren mikrofiberduk i cirkulära rörelser över strålkastaren locket. Fortsätt polering strålkastaren locket tills inga spår av polervax kvar på plasten.
9

Applicera vax auto pasta på strålkastaren locket med en dyna microfiber applikator. Följ vaxet tillverkarens anvisningar på produktens etikett.
10

Avlägsna maskeringstejpen. Rengör den andra strålkastaren locket med samma process.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129558.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.