Vad är en Remote Starter gränssnitt ?

Fjärrstyrda förrätter avser radio - styrda enheter utformade för att automatiskt starta ett fordon under en förutbestämd tid . Remote förrätter kräver ett gränssnitt systemet för att kommunicera med anslutna bilkomponenter . Tändning Interface

Remote förrätter innehåller en mikroprocessor som gränssnitt med bilens tändningssystem . Detta gränssnitt är producerad via en förbindelse med de trådar som fäster till tändningslåset , eller kopplingsanordningen som aktiverar de viktigaste elektriska systemet i fordonet och ger ström till tillbehör, såsom vindrutetorkare . Detta gränssnitt möjliggör fjärr startmodulen att väsentligen simulera vrida en nyckel i tändningslåset .
Strömkablarna

Tändningslås strömkablarna innefattar start , tändning , konstant effekt och tillbehör. Dessa huvudströmbrytare trådar löds till den fjärrstyrda startmodulen för att tillhandahålla ett elektriskt gränssnitt . Den varvräknare tråd , eller tråd som fäster till tändspolen måste också ansluta till fjärr- starter för att upprätta ett gränssnitt . Den varvräknare tråd sänder en signal till den avlägsna starter att stoppa motorn .
Motstånd Bypass

Vissa fordon har lagt säkerhetsåtgärder som kräver en fysisk nyckel till vara i tändningslåset för att aktivera motorn . Dessa knappar innehåller ofta en inbyggd resistor . Förbi detta system kräver att mäta motståndet med en mätare och lägga ett motstånd till den avlägsna starter gränssnittet .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129267.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.