Hur man håller en vindruta gratis för regn & snö

Det är viktigt att hålla vindrutan ren eftersom det håller förarens sikt klart i alla situationer på vägen. Det skyddar också föraren mot regn, snö, flygande skräp, insekter och många andra faror som kan påverka hans eller hennes körning. Det bör vara väl underhållna eftersom den spelar en viktig roll i din säkerhet. Saker du behöver
Vindrutetorkare vätska
bugg sköld
Nagellack Remover Review Vinäger
Duk
Snöborste
Snow skrapa
Visa fler instruktioner

1

Köp en robust vindrutetorkare som är stark nog att inte bryta även i riktigt kraftigt regn eller snö. Coat vindrutan med vindrutetorkare vätska för att skydda vindrutan från skador och repor vindrutetorkaren kan orsaka på grund av för mycket tryck. Vindrutan spolarvätska används också som ett renande ämne som mjukar smuts vilket gör det lättare att ta bort.
2

Köp en bugg sköld som ger en ny nivå av säkerhet för föraren. Det är en lång bit plast som är installerad i den främre änden av bilen. Den är utformad för att hålla marker, grus och stenar, och buggar från stänker mot vindrutan genom att tvinga luft att strömma uppåt för att skjuta skräp över bilen istället för det smashing in i vindrutan.
3 < p> Använd nagellack remover eller ättika för att rengöra vindrutan ytan. Det är bäst att använda för svåra att ta bort skräp och gunk. Dessa husgeråd är säker att använda på din vindruta. Applicera nagellack remover eller vinäger till slutet av ett tygstycke. Torka bort envis smuts. Ämnet kan hjälpa mjuka upp smuts, vilket gör smutsen lättare att ta bort. Det är bäst att rengöra vindrutan så snart du märker en obstruktion av vyn.
4

Håll isen borta från vindrutan med hjälp av en snö borste eller skrapa. Tryck på knappen bilen defroster i bilens styrsystem för att smälta snö på de främre och bakre vindrutor. Använd moderata inställningar med din bil defroster eftersom en stor gunga i temperatur från kallt till varmt kan försvaga integriteten i din vindruta. Använd din snö borste eller skrapa för att torka bort snö och regn från vindrutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/129238.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.